fixify

Algemeen

Fixify faciliteert eenvoudig complete offertes, afspraken, facturen én de betaling daarvan.

Fixify is een webapp. Op elk apparaat met een webbrowser en internetverbinding heeft de gebruiker toegang tot de gegevens door middel van een inlogprocedure. Voor gebruik op smartphone of tablet voegt de gebruiker de app toe aan het startscherm.

Klanten

Voeg klanten toe aan het klantenbestand of raadpleeg deze. Maak offertes en afspraken vanuit de klantkaart en volg de status van verzonden offertes en facturen. Een bestaand klantenbestand importeren kan via ‘Profiel’.

Offerte

Stel een offerte op vanuit de klantkaart en verstuur deze direct naar het mailadres van de klant. De klant accepteert of annuleert de offerte met één druk op de knop. De status van de offerte wordt in de app direct bijgewerkt.

Agenda

Maak in de agenda eenvoudig (herhaal-)afspraken aan. Invoer naam van de afspraak, datum, begin-/eindtijd, omschrijving en klant is verplicht. Naast het standaard mailadres van de geselecteerde klant is het ook mogelijk om een extra mailadres in te geven. Nadat de afspraak wordt toegevoegd kun je direct, of op een later tijdstip, een afspraakbevestiging sturen.

Factuur

Zet na het uitvoeren van de werkzaamheden de offerte via klantkaart of afspraak om in een factuur. De klant ontvangt de factuur in de mail en betaalt deze eenvoudig door middel van iDeal. Voor het versturen van facturen is een geverifieerd account bij Mollie vereist.

Profiel

Beschrijf de onderneming en vermeld de gegevens welke nodig zijn om facturen te sturen. Importeer hier een bestaand klantenbestand ineens en/of breid deze handmatig uit. Bekijk alle verzonden facturen en de status ervan.

De app

Fixify is een zogenaamde web-app. Als je gebruik maakt van bovenstaande link, krijg je de vraag of je de ‘PWA’ wilt installeren. Als je dat doet dan wordt fixify op je device geïnstalleerd. 

PWA staat voor progressive web app, en is een andere manier om apps te distribueren. Op deze manier hoef je niet een app via een store te installeren, en kunnen updates beter worden beheerd.